Detoxifierea este cea mai buna cale prin care putem oferi trupului nostru o mana de ajutor prin tratamente, cure si proceduri non-invazive care redau energia si vitalitatea si ne revigoreaza pentru a putea reveni la viata activa. Activitati in aer liber, diete sanatoase si personalizate, proceduri holistice, sfaturi pentru o alimentatie echilibrata si diversificata, indrumari pentru imbratisarea unui stil de viata sanatoasa, toate completate si pigmentate cu momente de relxare si rasfat, acestea sunt propunerile centrelor DETOX din intreaga lume.
Insa cand te numesti LA PRAIRIE toate acestea sunt incorporate intr-o sedere unica, personalizata pana in cele mai mici detalii, intr-o locatie de 5 stele plus si o atmosfera de exceptie. Situata in inima Europei, in cea mai spectaculoasa si cosmopolita zona elvetiana, la Montreux, pe malul lacului Leman (Riviera elvetiana), LA PRAIRIE este perla turismului DETOX/SPA elevetian si una dintre cele mai importante trei destinatii din lume, de recuperare si revitalizare a trupului si mintii.
Complexul beneficiaza de o pozitionare privilegiata, cu o priveliste extraordinara asupra lacului ce formeaza granita dintre Franta si Elvetia, intr-un climat unic in lume, fiind asezata mijlocul unui parc somptuos. In apropiere se afla portul Basset si promenada Montreux-Vevey, deosebit de pitoreasca. Complexul MediSpa La Prairie cuprinde castelul de secol XIX integral restaurat, clinica, vile si hoteluri de 5 stele, centre de diagnostic si tratament, piscine, bazine pentru hidro si thalassoterapie un spelndid parc natural, terase si restaurante care servesc cea mai fina si rafinata bucatarie gourmet, pregatita exclusiv cu produse proaspete locale. Meniurile sunt atent supravegheata de echipa medicala de nutritionisti care urmaresc prin programe personalizate de alimentatie pastarea sau atingerea unei greutati potrivite pentru fiecare oaspete. La PRAIRIE totul se incadreaza in filozofia generala unde unicul obiectiv este combaterea efectelor inaintarii in varsta, pastrarea vitalitatii, calitatii vietii si frumusetii pentru cat mai mult timp. Clinica este inca de la infiintarea sa considerata lider in programe de recuperare, detoxifiere, revitalizare si pastrare a tineretii. Fie ca alegeti o abordare Clinica (pluridisciplinara, cu specialisti in medicina generala si paramedicina, in recuperare medicala, chirurgie estetica, medicina mintii, a somnului, stomatologie, dermatologie si imagistica) sau una de tip Medi/ Spa (programe personalizate de detoxifiere, recuperarea energiei vitale, restabilirea echilibrul interior, imbunatatirea siluetei si aspectului pielii) un control medical amanuntit cu analize de laborator complete este primul pas in evaluarea dvs. Ulterior in baza rezultatelor se intocesc programele de sejur complete (cu perioade de relaxare, activitate fizica, proceduri medi/spa, program personalizat de alimentatie, de somn, anti- stress si de hidratare). Echipa medicala si personalul sunt specialisti cu reputatie internationala si sunt in permanenta informati despre evolutia si rezultatele dumneavoastra in baza monitorizarilor – discrete- pe tot timpul sederii iar expertii in SPA/Wellness va vor resfata, avand la discretie intreaga celebra linie de produse cosmetice si de frumusete LA PRAIRIE. Intalnirile private, recomandarile si solutiile personalizate de pastrare a sanatatii interioare si exterioare sunt de mare ajutor pentru a prelungi starea de bine dobandita aici. Numeroase atractii turistice, culturale, istorice si artistice inconjoara domeniul LA PRAIRIE de la Chateau Chillon, podgoriile Vevey, muzeul si magazinul Nestle pana la Gruyerre cu un splendid castel si cu un orasel medieval care detine secretul celebrelor iaurturi dulci si a branzei Gruyerre sau festivalul international de Jazz sau de Comedie. Asadar LA PRAIRIE este alegerea perfecta pentru opri trecerea timpului sau, de ce nu, pentru a da timpul inapoi!